Головне

Михайленко пообіцяв швидке повернення Дніпра в Прем`єр-лігу

31.05.2017 20:48 1547 0

Дніпропетровський Дніпро, що за підсумками сезону 2016/2017 вилетів з Прем`єр-Ліги вже скоро повернеться до еліти українського футболу.

Про це після перерваного матчу з Волинню заявивив наставник дніпрян Дмитро Михайленко, котрий також залишається в команді.

"У мене немає образи на ультрас (що перервали матч). Сталося те, що сталося. Звичайно, хотілося дограти матч до кінця, тому що прийшли уболівальники. Шкода, що не вийшло.

Що стосується мене, то я залишаюся. Ця команда дала мені абсолютно все. Я пройшов тут шлях від юнацького футболу до тренера першої команди. У мене є зобов'язання перед клубом, перед уболівальниками.

У такий момент кидати команду, напевно, не зовсім чесно. Упевнений, що усі дніпряни, усі уболівальники у будь-якому куточку земної кулі - а таких, я упевнений, вистачає - переживають цей момент. Вони заслуговують, щоб в нашому місті була команда сильна.

Упевнений, повернення в Прем'єр-лігу - це питання найближчого майбутнього. Нам треба дати час, і це переродження піде на користь. Ми повернемося тільки сильніше. Я упевнений в тому, що в місті залишиться команда. Де вона гратиме - питання часу. У найкоротші терміни ми повернемося в УПЛ", - цитує Михайленка офіційний сайт Дніпра.

Дмитро Михайленко
Коментарі ()